Summit-&-Friends-black

Välkommen till vår blog!

jury alla

Den 17 maj 2017 utsågs vinnarna i utmärkelsen Digital Workplace Awards på Digital Workplace Summit. Utmärkelsen gick till ICA för kategorin Mobil Vision, Bonnier Broadcasting som fick utmärkelse Best of Breed inom samverkan och kommunikation och Telia Company för Digitala stöd i den fysiska arbetsplatsen. Stort grattis! 

(mer…)

pexels-photo-4

Offentlig sektor måste, precis som företag i näringslivet, använda digitaliseringens möjligheter inte bara till att förbättra tjänster för kunder och medborgare, utan också för att skapa dynamiska, flexibla och innovativa arbetsplatser för medarbetarna. Gustav Molnar, CEO på Diwo och digital evangelist, är moderator under Digitala Strategidagarna – Offentlig Sektor. Här delar han med sig av de 5 viktigaste lärdomarna vid en digitalisering av arbetsplatsen.

(mer…)

imac-793042_1280

I detta blogginlägg gästas vi av NetRelations som diskuterar hur du kommer igång med arbetet kring att skapa en kvalitativ användarupplevelse i din digitala arbetsplats.

Tillsammans med min strateg-kollega Stefan deltog jag härom veckan på Digital Workplace Summit i Stockholm. Där höll vi en intensiv workshop för ett gäng peppade deltagare i hur man bäst startar arbetet med att skapa en kvalitativ användarupplevelse i sin digitala arbetsplats. Här delar vi med oss av våra tips därifrån.

(mer…)