Summit-&-Friends-black

Välkommen till vår blog!

3 tips för att lyckas med leadsgenereringen

Jag har mött Wilhelm Sahlberg från Apsis som delar med sig av intressanta siffror som att 70% av B2B inköpare gör sin research online, 84% av köpprocessen börjar internt i företaget när ett behov eller problem uppstår, i kombination med att 1% grundar sig i ett så kallat ”cold-call”. Detta gör att leads-taktik som är anpassad efter dagens B2B-köpare är allt viktigare. I det här inlägget delar Wilhelm sina 3 bästa tips för hur du lyckas med din leadsgenerering i den digitala världen.

(mer…)

5-bloggTIPS

Snart är det dags för långhelg och vad passar bättre än att ta sig tid för avslappning och läsning? Om du vill fördjupa dig inom den moderna arbetsplatsen kommer här 5 lästips!

(mer…)

Digital transformation

I det här inlägget möter du Ulrika Jonsson från Microsoft som delar sin syn på digitaliseringen av HR och uppmuntrar HR organisationer till att utvecklas till att ”bli digitala” och inte bara erbjuda digitala verktyg – utan att kunna använda data för att analysera sin verksamhet och vad som påverkar tex engagemang, produktivitet, kundnöjdhet och affärsresultat är både roligt och insiktsfullt samtidigt som det ökar träffsäkerheten vid viktiga verksamhetsbeslut.

(mer…)