snf-black

Välkommen till vår blogg!

Jonas Dahlberg, Sales Manager Data and Artificiell Intelligence at Microsoft

(more…)

Drygt tre miljoner svenskar har en aktiv profil på LinkedIn. De flesta har lagt upp sitt CV men ofta stannar det där. Handen på hjärtat, har du gjort det mesta av din LinkedIn-profil?

Eva-Mia Westergren, CMO på Microsoft, ger er här är 5 snabba tips för att förbättra din profil så att den blir ditt digitala visitkort.

(more…)

Lina Hansson ingår i specialistteamet på Google där hennes område är att hjälpa de största företagen att öka sina konverteringar på siten. Därmed arbetar hon alltid ihopkopplat med företagens analytics-avdelningar, vilket gör att hon får stor insyn i vilka utmaningar som finns där ute. Under Analyticsdagarna kommer hon redogöra för fem stora utmaningar analyticshjältar behöver hjälpa sin organisation med.

(more…)

I detta blogginläg gästas vi av Björn Barrögård från Atea som tar upp den digitala arbetsplatsen som ett ekosystem och hur de som leverantörer bör balansera rätt för att nå bästa möjliga resultat. Ordet är ditt Björn.

(more…)

Den saknade pusselbiten. Hur mycket mer effektiv skulle din organisations hemsida bli om den visste vad användaren letade efter redan innan hen besökte den? Hur mycket mindre kundtjänstärenden skulle behövas? I dagens blogginlägg berättar Johan Albertsson från rek.ai om hur AI på ett enkelt sätt kan appliceras på din organisations hemsida.

(more…)