logo-white (1)

Rethink HR är tillbaka igen den 31 maj i ny tappning och med nya teman. 

Bolag som medverkat och delat sin kunskap:

 

linkedin1blocket2svenskaspel2google2allbright2

bjornborg2
boliden2

tv42

Fun facts

30

Företag med ett lyckat talent management program tjänar upp till 30% mer per anställd.

99

99% av dina talanger eller framtida talanger vistas digitalt. Gör du?

13

Världen över, är det endast 13% av de anställda som är engagerade i sitt jobb!?

Vilka är vi?

Partners

Hotel Rival

När Du bor på Rival så sover Du i nymanglade egyptiska bomullslakan och som en extra touch kan du välja något från vår kuddmeny. Teknisk elegans i alla rum; Smart TV, Blu Ray-spelare, kostnadsfri WIFI, filmbibliotek och CD-skivor. Vi tror att Du som väljer att bo på Rival uppskattar det lilla hotellet med det stora utbudet av bistro, barer, loungemiljöer. Vi vänder oss till både affärsresenär med höga krav och till privatpersoner som söker det lilla extra.
Ligg gärna kvar i sängen – vi serverar frukost dygnet runt…

Allbright

AllBright är en partipolitiskt obunden och icke-vinstdrivande stiftelse som arbetar för jämställdhet och diversifiering på ledande positioner i näringslivet. Vi eftersträvar ett meritokratiskt näringsliv där svenska bolag är mer lönsamma och hållbara. AllBright vill att Sveriges näringsliv ska vara i framkant och fungera som en förebild för resten av världen.

AllBright erbjuder även föreläsningar till organisationer, företag och allmänhet om hur vi alla kan verka för ett mer jämställt och diversifierat näringsliv.

HRnytt

HRnytt är en helt ny webbplats som riktar sig till dig som är intresserad av eller jobbar med HR på ett eller annat sätt. Här hittar du läsvärda artiklar om allt från ledarskaps- och personalfrågor till viktiga nyheter om arbetsmiljö och hälsa.

Consultatum

Consultatum är ett utbildnings- och managementkonsultbolag som erbjuder långsiktiga och hållbara lösningar inom HR, kommunikation och ledarskap. Consultatum grundades år 2007 för att bemöta ett växande behov av strategiskt stöd i utveckling av HR-strategier, HR-funktioner och HR-medarbetare. Grundaren är Liam Ulvhag som under de senaste 20 åren har specialiserat sig på frågor som berör humankapital. Consultatum har även utvecklas till att bli en stor aktör inom verksamhetsutveckling, grupp- och ledarutveckling.  Vår erfarenhet bygger på uppdrag från myndigheter, offentlig sektor, läkemedelsindustrin, tillverkningsindustrin, verkstadsindustrin, konstruktion och tjänstesektorn.

 

På Rethink HR samlas HR-personer från större ledande bolag till mindre bolag för att dela inspiration, kunskap, best practice och för att nätverka samt knyta nya affärskontakter. De vanligaste titlarna som medverkar är HR-ansvariga, HR-chefer, Head of HR, HR-strateger och HR-generalister.

Rethink HR förespråkar kunskapsdelning och ser efter partners som kan erbjuda våra deltagare lösningar/produkter som möter deras behov. Är ditt bolag inom relevant område? I så fall finns det många möjligheter att träffa rätt målgrupp för dina produkter/tjänster. Se några av möjligheterna listade nedan och kontakta oss för att tillsammans diskutera ett upplägg som passar just er verksamhet. Vi tror att alla partnerskap är unika och erbjuder inga färdiga paket-dealer.

Exponeringsmöjligheter

  • Medverkan i våra utskick som når 6000 personer med relevant HR-anknytning
  • Exponeringsmöjligheter i marknadsföringen – möjlighet till gemensam marknadsaktivitet
  • Synlighet på hemsidan som driver 4000 + besökare i månaden
  • Exponering under eventet

Utställarmöjligheter

  • Monterplats
  • Arrangemang av tävling/aktivitet
  • Mingel med deltagarna
  • Goodiebag

Kundfördelar - Bjud/ generera mervärde till era kunder

Varierar utifrån din verksamhet

Seminarier och workshops

  • Sponsra workshops
  • Hålla / medarrangör av ny workshop/seminarium

Tova Rethink HR

Kontakta Tova Lindberg på telefon 076 044 2423 eller mail vid frågor eller för att diskutera ett upplägg som skulle passa just er verksamhet.

Email (required)

Telefon

Meddelande

Kontakt

Hej! Tveka inte att kontakta oss vid frågor kring Rethink HR eller kommande event.

Projektledare
Tova Lindberg
Telefon: 076-044 24 23

Tova Rethink HR

Meddelande

Email*