karriär

Vi startade Summit and Friends för att främja kunskapsdelning inom Svenskt näringsliv och kommer inom kort att utöka verksamheten till fler europeiska länder. Vår strävan är att erbjuda våra deltagare och partners fördjupade kunskaper, inspiration samt insikter kring den senaste utvecklingen inom sina respektive branschroller.


Intresserad av att jobba med oss? Skicka in en spontanansökan nedan.

VAD VI SÖKER

Summit and Friends växer och vi är ständigt i behov av talanger till vårt kontor i Vasastan. Är du sugen på att jobba i en växande startup med stora utvecklingsmöjligheter så tveka inte att höra av dig. Vi tror att du är en person som gillar att ta ansvar och vill ha inflytande från dag ett. För att passa in hos oss så hoppas vi också att du är driven, social och handlingskraftig. Om du känner dig träffad, eller om du känner någon som skulle passa, hör då av dig till kontakt@summitandfriends.se.

Öppna tjänster just nu

Om rollen

Du kommer att jobba med försäljning kopplat till våra koncept. Rollen innebär ett tätt samarbete med våra projektledare vilka har hand om sina respektive koncept och utbildningar. Existerande försäljningsaktiviteter innefattar bland annat key account, tele marketing, förbättra och vidareutveckla våra kundregister. Du måste drivas av försäljning, social, driven och envis.

Vem vi tror att du är

Vi värdesätter genuint intresse för försäljning, ett hållbart mind-set där man sätter kunderna i fokus, en vilja att göra affärer. Med det sagt tror vi att du är en person som har jobbat med försäljning tidigare och då menat med tex telemarketing, key Account etc. Du gillar att ta ansvar och vill vara nära affärerna. För att passa in hos oss så hoppas vi också att du är driven, social och handlingskraftig. Om du känner dig träffad, eller om du känner någon som skulle passa, hör då av dig.

Alternativa Förkunskaper

 • Telemarketing
 • Key Account
 • Andra typer av roller inom försäljning

Om du känner dig träffad, (eller om du känner någon som skulle passa) hör av dig så berättar vi mer om hur det är att arbeta på Summit and Friends.
sara.messa@summitandfriends.se 073-20 64 471

 

Skicka ansökan

OM TJÄNSTEN

Vi på Summit and Friends tror att kunskapsdelning är en viktig del i att skapa ett bättre samhälle och vi arbetar för att främja kunskapsdelning kopplat till den digitala utvecklingen. Vi är innovativa och strävar hela tiden efter att göra saker bättre och på nya sätt. Vi söker nu fler drivna och lösningsorienterade projektledare som vill joina vårt fantastiska team och fortsätta sprida kunskap och driva den digitala transformationen framåt. Vill du vara med och skapa något fantastiskt? Då ska du söka rollen som projektledare.

ARBETSUPPGIFTER

Som projektledare på Summit and Friends kommer du delges stort ansvar direkt och kommer ha stor möjlighet att vara med och påverka vägen framåt/ Du delges ett stort ansvar från början och kommer själv att få driva dina projekt från start till mål. Du förväntas agera självständigt efter projektets mål och agerar lösningsorienterat om du skulle stöta på hinder på vägen. Du förväntas arbeta aktivt mot planerad budget på alla dina koncept. Du kommer tillsammans med vår Marknadsansvariga att skapa rätt förutsättningar för just dina projekt så att de marknadsförs på bästa sätt till rätt målgrupp. Ett stort mått av nätverkande ingår i rollen och det är något vi alla på Summit and Friends brinner för.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

 • Styra och koordinera alla aktiviteter inom dina projekt
 • Daglig kontakt med ledande personer inom privat och offentligt näringsliv
 • Underhålla och bygga nya relationer till partners
 • Omvärldsbevaka marknaden och förutse nya trender
 • Skapa innehåll och driva trafik till Summit and Friends sajter.
 • Skapa nya projektidéer för att främja kunskapsdelning
 • Följa upp varje projekt månadsvis mot planerad budget
 • Affärsutveckling

VI SÖKER DIG SOM ÄR/DIN PROFIL

Vi är ett värderingsstyrt bolag som har en stark gemenskap och värnar om vår organisationskultur. Vi är alla med och försöker bidra till en positiv och engagerande organisationskultur, det är också förväntningarna vi har på dig som projektledare.

Utöver detta ser vi att du ska vara:

 • Lösningsorienterad
 • Resultatinriktad
 • Social och kommunikativ
 • Effektiv och strukturerad

Skicka in ditt cv eller hör av dig till Sara Messa på 0732064471 så kan vi prata mer – vi vill gärna lära känna dig.

Skicka ansökan