karriar

karriär

Vi startade Summit and Friends för att främja kunskapsdelning inom Svenskt näringsliv och kommer inom kort att utöka verksamheten till fler europeiska länder. Vår strävan är att erbjuda våra deltagare och partners fördjupade kunskaper, inspiration samt insikter kring den senaste utvecklingen inom sina respektive branschroller.


Intresserad av att jobba med oss? Läs mer om våra lediga tjänster nedan.

VAD VI SÖKER

Summit and Friends växer och vi är ständigt i behov av talanger till vårt kontor i Vasastan. Är du sugen på att jobba i en växande startup med stora utvecklingsmöjligheter så tveka inte att höra av dig. Vi tror att du är en person som gillar att ta ansvar och vill ha inflytande från dag ett. För att passa in hos oss så hoppas vi också att du är driven, social och handlingskraftig. Om du känner dig träffad, eller om du känner någon som skulle passa, hör då av dig.

Öppna tjänster just nu

Om rollen

Du kommer att jobba med försäljning kopplat till våra koncept. Rollen innebär ett tätt samarbete med våra projektledare vilka har hand om sina respektive koncept och utbildningar. Existerande försäljningsaktiviteter innefattar bland annat key account, tele marketing, förbättra och vidareutveckla våra kundregister. Du måste drivas av försäljning, social, driven och envis.

Vem vi tror att du är

Vi värdesätter genuint intresse för försäljning, ett hållbart mind-set där man sätter kunderna i fokus, en vilja att göra affärer. Med det sagt tror vi att du är en person som har jobbat med försäljning tidigare och då menat med tex telemarketing, key Account etc. Du gillar att ta ansvar och vill vara nära affärerna. För att passa in hos oss så hoppas vi också att du är driven, social och handlingskraftig. Om du känner dig träffad, eller om du känner någon som skulle passa, hör då av dig.

Alternativa Förkunskaper

  • Telemarketing
  • Key Account
  • Andra typer av roller inom försäljning

Om du känner dig träffad, (eller om du känner någon som skulle passa) hör av dig så berättar vi mer om hur det är att arbeta på Summit and Friends.
edward.ringborg@summitandfriends.se 076-006 80 07

 

Skicka ansökan

Tjänsten

Vi söker dig som är van och gillar att jobba i projekt med mycket ansvar. I denna roll får du driva projekt från start till mål med resultatansvar. Du är ansvarig för områden såsom planering, strategiskt utveckla konceptet, marknadsaktiviteter, försäljning B2B, genomförande av projektet med höga leveranskrav.

Om du känner dig träffad, (eller om du känner någon som skulle passa) hör av dig så berättar vi mer om hur det är att arbeta på Summit and Friends.

edward.ringborg@summitandfriends.se 076-006 80 07

Skicka ansökan