Summit and Friends var genom vår VD Sara Messa med och diskuterade arbetslivets utmaningar och möjligheter med de lovande talangerna på Ekonomi Kandidatprogrammet på Ekonomihögskolan vid Lunds Universitet.

I tisdags så medverkade Sara Messa tillsammans med 4 andra alumner från Ekonomihögskolan i en paneldiskussion med syfte att inspirera och ge en bättre inblick i de första åren i yrkeslivet. Det var ett gäng frågvisa studenter som tog plats i Kårhusets Aula när Albin från Oatly, Tanja från Nestlé, Emma från IKEA, Malin från BE Group och Sara från Summit and Friends sammanstrålade för att berätta sina historier och erfarenheter av att söka jobb och att gå in i. Ett roligt och bra initiativ från Ekonomihögskolan vid Lunds Universitet att i ett tidigt skede bjuda in alumner från företag så att kontakten med arbetslivet genomsyrar hela studietiden.

Summit and Friends: Kunskap – Inspiration – Affärsnytta

Summit & Friends kreativa och inspirerande kunskapsforum skapar långsiktigt affärsvärde för dig och ditt företag. Här blandas praktik med teori och nätverksmöjligheterna är oändliga. Ta del av de senaste trenderna och rönen tidigt, då insikterna ger som störst värde. En dynamisk miljö där kunskap öppet delas och sprids, ger oanade höjder. Kunskap är makt.

snf-linkedin-filled